perjantai 11. huhtikuuta 2014

Sitä sun tätä

Mihin ne päivät häviävät, nyt on jo perjantai! Viikonloppu on taas täällä... Vanhempani tosiaan olivat viime viikonloppuna meillä ja kävimmekin äitini ja pienokaisen kanssa vähän ihmisten ilmoilla. Ukkokullallakin oli varpajaiset menneet oikein hyvin olotilasta päätellen... Alkuviikko menikin pienokaisella itkeskellessä mahavaivojen takia, mutta nyt näyttäisi ja kuulostaisi siltä, että alkaa helpottamaan. Ainakin hetkeksi. Muutama yö meni valvoessa, mutta toissa yö nukuttiinkin vain yhdellä herätyksellä. Ihanaa! Kyllä äiti oli tyytyväinen. Huomenna olisi tarkoitus lähteä etsimään ristiäisiin vaatetusta kaikille. Tekeekin jo mieli päästä sovittelemaan ei-äitiysvaatteita! Saattaa mieli kuitenkin muuttua vaatteita sovitettaessa. Ristiäiset ovat pääsiäisenä ja vähän jo innolla odotan, että pääsee paljastamaan pienokaisen nimen.

 
Tänään pienokainen täytti jo kuukauden. Vastahan pääsimme sairaalasta kotiin! Tänään oli myös neuvola ja pienokainen on taas kasvanut kovin. Painoa on tällä hetkellä 3750g, pituutta 52cm ja päänympärys 36cm. Ei saa kasvaa niin nopeasti äitin pikkanen! Pienokainen hymyili aamulla oikein leveästi äitille ja kyllä tulikin hyvä mieli itsellenikin :) Niin ihana seurata toisen kehitystä ja kohta huomaamme, että hänhän osaa jo vaikka ja mitä.

"Syö reippaasti. Hymyillyt äidille tänä aamuna. Kasvaa ohjeen mukaan."




Sisustushommat ovat jääneet tyystin pienokaisen syntymän jälkeen ja nyt pitkästä aikaa selailin netin ihmeellistä maailmaa ja muutama juttu tekisi mieli tilata. Vaatteitakin tekisi mieli tilailla, mutta siinä asiassa maltan vielä mieleni ja odottelen vähän tämän löllykän pienentyvän. Jos nyt tosiaan ostaisi vain ristiäisiin vaatetusta... Aika hyvin maltoin mieleni tilailujen suhteen, koska yleensä kun löydän netistä jotakin kivaa, tilaan sen heti. Hyvä minä! Nythän voisin palkita itseni jotenkin... ;)

Mitäs muuta... noh, ennen ristiäisiä pitäisi myös saada aikaiseksi mentyä vähän siistimään kutreja, kun joku meni taas vaalentamaan hiuksensa itse. Ja eihän sekään mennyt ihan niin kuin piti... Niin monta kertaa olen jo todennut, että jätä se homma sen osaaville, mutta koskaan en sitä näköjään opi. Haluaisin myös ottaa ripsienpidennykset uudestaan. Niihin jäin täysin koukkuun ja nyt olisikin hyvä aika käydä taas ottamassa ne. Välillä tulee mietittyä, että miksi laittaa rahaa itseensä, kun ei kotoa tule poistuttua juurikaan. Mutta sen kerran, kun kotoa poistuu, olisi kiva näyttää ihmiseltä. Ja pakkohan ne loputkin rahat on johonkin tuhlata... Ja jos en vaatteitakaan meinaa ostella, niin hyvillä mielin voin laittaa rahat hiuksiin ja ripsiin!

Muuta mitä pitäisi saada tehtyä on silittää ruokailuhuoneen verhot. Sekin on pitänyt tehdä jo kesästä asti, mutta silitys on niitä asioita, joista en välitä sitten yhtään. Välttelen näköjään sitäkin viimeiseen asti. Tarkoitus oli laittaa äitini silittämään ne viikonloppuna, mutta olikin kaikkea muuta tekemistä. Sitten pitäisi vielä laittaa kirpputorille sisustustavaraa myyntiin, mutta jotenkin onkin niin vaivalloista katsoa tavarat läpi ja ottaa niistä kuva ja laittaa myyntiin. Mitähän vielä keksisi... Nämä jos saisin viikonlopun aikana tehtyä niin tyytyväinen olisin!

 
Nyt jatkuu television katseleminen ja nauttiminen mukavasta koti-illasta kera rakkahien :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti