tiistai 29. huhtikuuta 2014

Neuvolaa ja ostoksia

Lyhyesti alkuviikon kuulumisia. Viivillä oli maanantaina neuvola ja lääkäri, kaikki on edelleen niin kuin pitääkin. Neiti kasvaa hyvin ja nyt hän painaa 4440g, pituutta on 54,2cm ja päänympärys 37,7cm. Eli lyhyesti ja ytimekkäästi:

"Reipas tyttö, hienosti kasvaa."
 


 
Neuvolan jälkeen kävimme lastentarvikeliikkeestä ostamassa Dooky- suojaverho vaunuihin ja turvakaukaloon. Kovasti tuo suojaverho sai myyjältä kehuja ja kätevämmältä se ainakin vaikuttaa verrattuna noihin harsoihin. Eipähän tarvitse enää tapella harson kiinnityksen kanssa... Matkaan lähti myös Emma- rintareppu. Viivi on nimittäin päättänyt, että sylissä pitäisi saada olla ihan koko ajan ettei äiti varmasti saa tehtyä kotona mitään hommia. Onhan se ihanaa pitää omaa pientä sylissä, mutta välillä olisi kiva tehdä jotain muutakin. En ollut aikaisemmin juurikaan ajatellut repun ostoa, mutta tuo kun ei ollut hirveän hintainen, niin päätimme ostaa sen. Pari kertaa ollaan nyt sitä kokeiltu eikä äiti ja tytärkään oikein tiedä mitä mieltä olisi siitä. Aika säätämiseltä se aluksi tuntui ja kumpikaan ei oikein tiennyt miten päin olisi. Saa nähdä kannattiko repun osto...



Koiruus kuorsaa tuossa vieressä niin tyytyväisenä, että nyt kaappaan sen kainaloon ja käymme nukkumaan. Hyvää yötä meille!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti