torstai 21. elokuuta 2014

Uutta olohuoneessa

Voi sadetta... Ilma on todella syksyinen ja oikeastaan odotan, että saa pukea lämpimiä villapaitoja päälle ja sandaalien sijaan saa käyttää kivoja saapikkaita. Koko alkuviikko ollaan oltu Viivin kanssa ihan vain kotona, kun ei tuonne sateeseen viitsi lähteä. Nyt onkin ollut aikaa napata jotakin kuvia olohuoneesta ja siellä olevista uusista jutuista. Niin kuin näkyy, jotakin harmaata on sinnekin tullut. Ennen en niinkään harmaasta välittänyt, mutta pikkuhiljaa on alkanut tehdä mieli tuoda sitäkin väriä meille. Ajattelinkin aloittaa parista tyynynpäällisestä, viltistä rahin päällä ja tuosta taljasta kiikkutuolissa. Itseasiassa tuo harmaa talja sopii minusta paljon paremmin kuin se valkoinen. Talja löytyi Ikeasta ja tuo uusi rahi ja viltti ovat Kodin Ykkösestä.

 
 
 
Olohuoneesta löytyy yksi nurkka, mikä on tuottanut koko ajan päänvaivaa. Tuntuu, ettei sinne oikein mikään sovi tai se ei näytä siellä hyvältä. Ennen sieltä löytyi lipasto, mutta se päätti sitten hajota. Vähän aikaa sen paikalla oli vain rottinkiarkku, mutta ei sekään oikein tuntunut sopivan sinne. Sitten löysin tuommoisen konsolipöydän ja noh, ei tuokaan oikein silmää miellytä. Mutta siinä se nyt on. Lisää ongelmia tuotti se, mitä pöydälle laittaisi. Aikani kun asiaa tuskailin, niin jotakin sinne keksin.  

 
Olimme myös ostamassa uutta sohvaa, koska nykyisen sohvan selkätyynyt ovat kokeneet kovia, kun koiruus on tykännyt röhnöttää niiden päällä. Ja sen kyllä huomaa... Molemmat kuitenkin tykkäämme kovin nykyisestä sohvasta muuten eikä oikein edes raaskittu ostaa uutta. Mietimme miten nykyisen sohvan selkätyynyt saisi taas kuntoon ja lopulta keksimme sen! Ostimme vaahtomuovipatjan, josta leikkelimme tyynyn muotoiset palat. Jotain täytettä ne vielä kaipasivat ja täytteeksi ne saivat untuvatäytteiset tyynyt. Kyllä hätä keinot keksii ;) Ja tadaa!
 

 
Sohva on kuin uusi ja halpaan hintaan. Tai ainakin halvempaan mitä uusi sohva olisi tullut maksamaan. Onneksi tuli kokeiltua tuotakin ideaa :)
 
Kyllästyn hyvin nopeasti kotimme sisustukseen ja taas tekisi mieli hankkia jotakin uutta. Tai en tiedä kyllästynkö, mutta mikään ei oikein tunnu kelpaavan. Jotenkin meillä on liian yksitoikkoista, tai jotain. Lehdissä ja netissä on niin kivoja mallihuoneita ja vaikka niistä kuin yrittäisi ideoita napata, niin ei. Nyt ainakin uusia tyynynpäällisiä kaipaisin ja sohvan päällisen voisi vaihteen vuoksi vaihtaa valkoiseen. Silloin kyllä pitäisi jotakin kehitellä istuinosaan, koska koiran karvat näkyvät muuten heti siinä. Jos Ikeaan pääsen taas lähiaikoina, niin sitten olohuoneessakin on ehkä jotakin kuvattavaakin ;)
 
Oho, kellokin on taas noin paljon! Nyt kone kiinni ja uneksimaan täydellisestä sisustuksesta :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti