tiistai 12. elokuuta 2014

Uutta keittiössä ja ruokailuhuoneessa

Sitten vihdoin näitä kuvia meijän torpasta taas, tai siis keittiöstä ja ruokailuhuoneesta. Keittiöön on tullut uusi verho ja matto. Minusta ainakin keittiö näyttää nyt avarammalta kuin ennen. Tuo baarijakkara siirtyi ruokailuhuoneesta tuonne myös tässä kesän aikana.


Ruokailuhuoneessa vaihtui järjestys ja sain vihdoin penkin pöydän ääreen. Mietin pitkään miten nuo kalusteet tuolla laittaisi ja ei auttanut kuin kokeilla. Ukkokultahan yllättäen pisti vastaan, mutta tarpeeksi kauan kun taas kimputin, auttoi hän siirtelemään kalusteita ;) Ensin kokeilimme penkkiä ja pöytää toisen ikkunan alle, mutta silloin vitriini olisi pitänyt hävittää, kun tila kävi niin ahtaaksi. Sitten kalusteita kokeiltiin tuohon eikä sekään oikein miellyttänyt silmää. Annoimme niiden kuitenkin olla yön yli siinä ja siihen ne sitten jäivätkin, ne alkoivat oikeastaan näyttää oikein hyvältä siinä. Seinä, jossa penkki on, jäi todella orvoksi ja siihen halusinkin hyllyn, joka oli ollut kauan aikaa vailla käyttöä. Liian ylös se meni, mutta en uskaltanut asiasta mainita ukkokullalle, kun sen verran ärräpäitä pääsi sitä laittaessa :)




 



Nuo jakkarat ja kaitaliina löytyivät sieltä Ikeasta ja kaikki muut ovat joko ostettu kesän aikana sieltä sun täältä tai sitten ovat löytyneet kotoa. Ja ihan uusi juttu meillä ovat nuo kasvit. Niitä meillä ei ole koskaan oikein ollut kissojen takia ja osittain myös meidänkin takia, milloin ei muisteta kastella niitä ollenkaan tai sitten kastellaan ihan liikaa. Saa nähdä kauanko nuo nyt säilyvät hengissä...

Olohuoneessakin on uusia juttuja ja niitä kuvailen joku muu päivä, kunhan saan ensin vähän siivoiltua! Viivin huoneen kuvailu taitaa sittenkin jäädä, kun on niin tyhjän näköinen vielä, että turha sitä kuvailla :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis ruokailutila. Meilläkin läjä näitä ikean penkkejä, käteviä jos enempi väkeä kylässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täällä ollaan samaa mieltä, että käteviä ovat!

      Poista