torstai 26. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Kohta on kesäkuu ohi, ja kohta huomaakin, että koko kesä on ohi! Meillä on nimittäin elokuun puoleen väliin  saakka joka viikonloppu jotakin. On häitä, ristiäisiä, rippujuhlia, synttäreitä... Mutta elokuussa lähdemmekin kaveripariskunnan kanssa vähän lomailemaan, sitä voisi melkein kutsua "yhteiseksi häämatkaksi". Sitä odotellessa :)

Sitten ne kuulumiset... Juhannuksestakin selvittiin, ainakin jotenkin. Ei nimittäin tehnyt ollenkaan hyvää tälle laihdutusprojektille. Tuli syötyä herkkuja, herkkuja ja vähän lisää herkkuja. Ja liikkuminen jäi kokonaan. Alun perin ajattelinkin, että juhannuksena saa herkutella, mutta nyt kyllä meni vähän överiksi. No sitten ajattelin, että juhannuksen jälkeen projekti jatkuu entistäkin tehokkaammin, mutta mitä vielä, nyt ollaan flunssassa. Nyt ei edes jaksa ajatella koko projektia... Kunhan tästä parannutaan niin sitten! Tämän parin viikon aikana välillä on tuntunut, että miksi edes yrittää laihtua, kun ei se kuitenkaan onnistu. Ja tässä tulee taas hyviin esille se kuinka malttamaton ihminen voi olla! Tuloksia pitäisi näkyä yhdessä yössä, vaikka todellakin tiedän ettei se nyt ihan niin mene. Välillä taas intoa on riittänyt ja lisää potkua persuksille on saanut lukemalla toisten laihdutusprojekteista. Kyllähän miunkin on pystyttävä siihen, jos muutkin pystyy! Eniten hankaluuksia tuottaa tuo sapuska, kun on tällainen ruuasta nautiskelija. Yllättävän hyvin olen kuitenkin pystynyt välttämään herkkuja ja vähentämään hiilareita. Edelleen jos juhannusta ei lasketa... Liikuntakin maittaa hyvin, mutta ei ehkä tule liikuttua täydellä teholla. Pitäisi antaa itsestä nyt enemmän irti!

Sitten vähän Viivin kuulumisia. Viivi oli myös flunssassa parisen viikkoa, nyt onneksi alkaa olla flunssa selätetty. Neuvolassakin on taas käyty ja nyt on rokotteetkin saatu. Lupa annettiin soseidenkin aloittamiseen, jos tuntuu ettei maito enää riitä. Ja sitten Viivin mitat, eli neidillä on nyt pituutta 60cm, painoa 5920g ja päänympärys on 40cm.
 
"Upea tyttö. Kasvaa hyvin. Hieman nuhainen. Muuten ok."

Upea tyttö, kyllä <3


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti