tiistai 10. kesäkuuta 2014

Uusi viikko ja uudet kujeet

... Tosiaankin uudet kujeet, nimittäin nyt ihan aikuisten oikeesti alkoi tämän äitin laihis! Tai ainakin jonkinlainen sellainen... Meillä on nimittäin ukkokullan kanssa kisa menossa, eli kumpi laihduttaa enemmän elokuun ensimmäiseen viikonloppuun mennessä, saa hän omaa aikaa ja päättää mitä tehdään koko viikonlopun ajan! Mie niin voitan tän! Ihan vain sen takia etten voi hävitä ukkokullalle. Olisin ollut ehkä enemmän innoissaan, jos "palkintona" olisi ollut vaikka toisen hemmottelu koko viikonlopun ajan, mutta ihan hyvä tämäkin, koska ukkokulta harvoin innostuu ideoistani.

Huomasi kyllä heti ettei ole tullut liikuttua vähään aikaan, koska pelkästään pelattuani wiillä yhtä tanssipeliä, paikat ovat jo hieman kipeinä. No mutta, tästä se lähtee! Nyt olenkin sitä pelaillut monesti päivässä, silloin kun se Viiville sopii. Lenkkejäkin pitää pidentää ja jos vaikka vähän kuntopyörälläkin malttaisi ajella. Kovat on suunnitelmat! Salille meno ei oikein houkuttele jo senkin takia, kun valitettavasti tulee mietittyä ettei sinne tämän näköisenä kehtaa mennä. Tiedän, ei pitäisi noin ajatella, mutta minkäs sille mahtaa... Eihän sitä tiedä, jos sinnekin vielä eksyisin kuitenkin.

Sitten vielä se ruoka... Olen yrittänyt nyt katsoa mitä syön, miten usein ja miten paljon. Herkut ajattelin jättää kokonaan pois, tai no, viikonloppuisin saan jonkun pienen suklaapatukan nauttia! Ei viikonlopusta voi nauttia ilman pientä herkkuhetkeä... Ainakaan vielä ei tunnu mitenkään vaikealta (johan tässä on hurjat kaksi päivää kohta mennyt) ja intoa riittää kovin ainakin vielä ja todella toivon ettei se lopu ensimmäisen viikon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti