perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hiljaista pitelee...

Nyt on koneella oleminen jäänyt todella vähäiseksi... Kesä näköjään tekee ihmeitä. Olimme myös reissussa viikon verran, mikä oli osa syy täällä vallitsevaan hiljaisuuteen. Kesällä tulee olemaan muutenkin niin paljon enemmän menoja, että saa melkein kalenteri kädessä kulkea.

Ajattelin, että reissun aikana ei tarvitse tuijottaa koko ajan kelloa, mutta niinhän siinä taas kävi. Joka paikkaan piti ehtiä, mutta siltikään ei taaskaan ehtinyt nähdä kaikkia keitä oli tarkoitus. Surku! Illat vietimme mökillä grillaillen ja saunoen. Parasta <3


Pääsin pitkästä aikaa ostelemaan kotiinkin jotain uutta. Ruokailuhuone sai vähän lisää tekstiilejä, kun siellä oli jotenkin ankean näköistä. Nyt näyttää jo vähän paremmalta.




Ruokailuhuone sai siis uudet verhot, pari kaitaliinaa, tabletteja ja istuintyynyjä. Myös olohuoneeseen löysin uudet verhot ja tyynynpäällisen ja keittiöön verhot ja keittiöpyyhkeitä. Niitä en vain vielä ole jaksanut laittaa...

Tässä siis hyvinkin pikaiset kuulumiset, nyt täytyy taas joutua perinteiseen tapaan television ääreen näin perjantain kunniaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti