perjantai 16. toukokuuta 2014

Neuvolaa ja ostoksia osa 2

Viivillä oli keskiviikkona neuvola ja tässä tämän hetken mitat: paino 4805g, pituus 56cm ja päänympärys 38cm. Meidän pieni vauva on jo melkein 2kg painavampi ja 10cm pidempi kuin syntyessään! Ja silti itsestä tuntuu siltä, että Viivi on ihan yhtä pieni vieläkin...

"Iloinen tyttö, välillä haastelee. Sairaalareissusta toipunut hyvin. Virkeä tyttö päivisin."

Terve, iloinen ja virkeä tyttö tosiaan. Viivistä hymyily on kiva juttu ja uutena juttuna Viivi on keksinyt suun napsuttelun ja sen, että mitä sitä suotta nukkumaan joka päivä pitkiä päiväunia. Välillä on nimittäin ollut päiviä, että Viivi nukkuu vain pieniä hetkiä pitkin päivää, mutta sitten kyllä nukutaan hyvin yöllä, jopa 8 tuntia putkeen... Tämä on ihan kiva juttu, mutta itse nauttisin mielellään päiväunetkin.



Sitten ne ostokset... Kaupoista löytyi taaaas sukkia, kun näköjään menin viimeksikin ostamaan liian pieniä. En ymmärrä miten se on mahdollista... Mukaan tarttui myös nätti neuletakki, pari bodya ja pipoa, lisää huiveja ja ehkä ihanimmat kengät! Miten vauvojen vaatteet voikin olla niin suloisen näköisiä!

 


Ostin myös Facebookin kirpparisivulta tuttinauhan ja tilasin netistä nimellä varustettuja tutteja, sävy sävyyn tietenkin.




Ja lopuksi vielä surulliset uutiset... Jouduimme tänään viemään poikamme, eli kissamme, viimeiselle piikille. Sen jälkeen kun Viivi syntyi, pojat alkoivat merkkaamaan paikkoja sisällä. Uutta kotiakin niille etsimme, kylläkin vain kaveripiiristämme. Emme nimittäin halunneet, että ne päätyvät täysin tuntemattomien luokse, koska silloin emme olisi tienneet onko niillä hyvä olla. Toinen kissoistamme oli myös todella ärhäkkä eikä sietänyt juurikaan ketään. Aina hampaat ja kynnet esillä ja kaikkihan sitä tuntui pelkäävän, ihan syystäkin. Se oli toinen syy päätökseemme. Päätös ei todellakaan ollut helppo ja olisi tehnyt mieli vielä pitkittää sitä, mutta pakkohan se oli tehdä. Ikävä on kyllä kova <3 Kuinkakohan kauan sitä odottaa, että ne vielä ilmestyvät jostakin...

Nyt loppuu surkuttelu ainakin hetkeksi ja jatkamme Viivin kanssa tyttöjeniltaa, koska ukkokulta on kahden kaverimme varpajaisissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti