maanantai 10. helmikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia

Taas pyörähti uusi viikko käyntiin, mutta olipas kaikin puolin kiva ja touhukas viikonloppu :) Lauantaina käytiin ukkokullan kanssa parissa kirpparissa kattelemassa jos jotakin löytyisi ja kaksi vanhaa lasipurkkia lähti mukaamme koristamaan vanhaa puuhellaa. Vanhan kahvimyllyn, vaa'an ja kiikkutuolin kun vielä löytäisi niin sitten olisin hyvinkin tyytyväinen..


 


Ja paras ostos mikä tuli hankittua, oli järjestelmäkamera! Jeejee! :) Pitkään siitäkin haaveilin ja nyt se oli hankittava! Ukkokulta ei oikein ollut innoissaan ajatuksesta ja yritti vähän vastustella sen ostoa, mutta kas kummaa, sehän sillä räpsii kuvia koko illan ja itse lähinnä sain vaan katsella vierestä kun ei malttanut lopettaa.. Taisi olla enemmän innoissaan kamerasta kuin mie itse :)


Lauantaina olohuoneesta hävisi sohvapöytä ja tilalle tuli rahi, jotta saatiin vähän lisää tilaa. Ihan ok ratkaisu pienokaista ajatellen :) Sunnuntaina olikin sitten remonttipäivä ja nyt on toisessa makkarissa kokonaan lattia laitettu. Vielä loput seinistä kuntoon ja sinne ostettu lipasto kasaan niin voipi alkaa siirtelemään tavaroita sinne ja laittamaan pienokaisen tavarat paikoilleen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti