maanantai 24. helmikuuta 2014

Jotakin pehmeää

Ja taas se maanantai sieltä saapui. Tuntuu, että viikonloput menevät nykyään ihan ohi... Lauantaina oli hyvän ystäväni vauvakutsut ja iloisestihan hän taisi yllättyä! :) Olen ollut nyt niin väsynyt näkemään edes ketään kavereita, että oli kiva pitkästä aikaa nähdä muitakin. Sillä aikaa, kun olin vauvakutsuilla, ukkokulta sai laiteltua listoja paikoilleen ja eilen vielä tuli revittyä makuuhuoneestamme lasikuitutapetti irti, onneksi se irtosi helposti. Kutsuilla oleminen oli olevinaan niin rankkaa, että eilen tuli nukuttua kolmen tunnin päikkärit ja tänään viiden tunnin, vaikka yötkin olen nyt saanut nukuttua paremmin. Noh, pitää nukkua hyvin, että jaksaa ;)


Viikonloppuna olohuone sai myös taas jotakin uutta ja pehmeää. Ostin jokunen vuosi sitten kaksi lattiatyynyä, mutta koskaan ne eivät ole olleet käytössä. Yllätys sinänsä, mutta pakko ne oli silloin saada... Ja sekin varmaan johtunut vain siitä, etten ole jaksanut/viitsinyt väsätä niihin päällisiä. Sekin olevinaan niin iso homma. Nyt kuitenkin kaivoin ne takaisin esiin ja ajattelin tehdä niihin vihdoinkin tyynynpäälliset, mutta ihan sattumalta löysinkin Prismasta juurikin sopivan kokoiset päälliset niihin, huh helpotus! Jotain kuvioita olisin noihin kaivannut, mutta kelpaavat, koska ompelukoneen kanssa tuhrailu ei oikein innosta. Lattiatyynyt löysivät paikkansa olohuoneesta ja ehkä joku niissä vielä joskus istuukin!



Niiden sekaan haluaisin vielä yhden kuviollisen ja pyöreän lattiatyynyn. Anttilan sivuilta löysinkin yhden kivan näköisen.

Kuva lainattu NetAnttilan sivuilta, Anno lattiatyyny Hyrrä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti