torstai 27. maaliskuuta 2014

Torstain kuulumisia

Kyllä on ihana tunne, kun nykyisin taas riittää virtaa! Ja kummasti saa vielä lisää virtaa, kun ilma on ollut mitä parhain. Raskauden aikana väsymys oli jotakin aivan uskomatonta, etten enää edes muistanut, millaiselta tuntuu, kun ei väsytä koko ajan. Tuntuu ihan siltä kuin olisi uudesti syntynyt! Siksi olenkin jaksanut siivoilla ja laitella paikkoja järjestykseen kotona ja ukkokullan harmiksi olen entistä ahkerammin jaksanut sitä painostaa jatkamaan remonttia.

Itsellä oli kova kiire saada remontti loppuun ennen pienokaisen syntymää, koska ajattelin, ettei sitten ainakaan jaksa ja saa aikaiseksi tehdä mitään. Toisin kuitenkin kävi, remontti on jatkunut ja nyt pesuhuoneeseen asennettiin uusi allas ja allaskaappi sekä alakerran (tai keskikerroksen, mikä lie) wc:n remontti on valmis, vihdoinkin! Seinät maalattiin ja asensimme uuden altaan, allaskaapin ja peilin. Wc:stä ei ollut vanhaa kuvaa, mutta tässä kuvaa lopputuloksesta (on muuten varmaan kylän suurin wc):




Myös neuvolatäti kävi taas tänään. Painoa on nyt pienokaisella 3240g ja saatiinkin lupa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. Aikaisemmin piti painon takia herätellä ensiksi kolmen tunnin ja sitten neljän tunnin välein syömään. Pienokainen on kyllä heräillytkin yleensä 2-3 tunnin välein ja vain muutaman kerran on tarvinnut herätellä. Onneksi paino on kuitenkin nyt lähtenyt nousemaan hyvin, kun kotiin päästyämme vähän jännitimme miten tuon painon kanssa käy.

Aloitimme toissapäivänä D-vitamiinitipat ja eilisestä asti pienokainen onkin paukutellut oikein kunnolla ja nukkunut todella huonosti. Neuvolatäti neuvoikin, että ei kiirehditä tippojen noston kanssa, vaan annetaan vain yhtä tai kahta tippaa jonkin aikaa.

"Viisaan näköinen tyttö. Katsoo toistuvasti silmiin. Nostaa päätä mahalla ollessa. "kävelee". Paino noussut hyvin. Iho ja napa siistit."

Jos meistä kahdesta saa viisaan näköisen tytön, niin aika ylpeä täytyy olla!




Ainiin! Eilisen päivän kruunasi se, kun sain todistuksen käteeni. Mie tosiaan valmistuin sairaanhoitajaksi! Vuosi on vasta näin alussa ja siihen mahtuu jo vaikka ja mitä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti