tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kaksi viikkoa

Päivät tuntuvat menevän niin nopeasti, turhankin nopeasti. Pienokainen on jo kahden viikon ikäinen ja eilen iski paniikki siitä, miten nopeasti aika tosiaan menee ja pienokainen kasvaa! Siksi pitääkin yrittää muistaa nauttia jokaisesta hetkestä :)

Tänään käytiinkin ensimmäistä kertaa vähän ulkoilemassa. Jännä ja samalla ihana tunne, kun vihdoin sai lykätä omaa pienokaista vaunuissa. Siitä olin aina vain haaveillut, kun näki vaunuja lykkääviä äitejä. Oli kyllä ihanaa muutenkin päästä ulkoilemaan, kun pienokaisen syntymän jälkeen on tullut oltua vain sisällä. Ajattelin, että jatkossa kävisimme pienokaisen kanssa ulkoilemassa koiruus mukanamme, mutta turha toivo! Koiruus nimittäin säntäilee joka suuntaan, ettei kävelystä yhdessä vaunujen kanssa tule yhtään mitään...




Päivän päätteeksi ukkokulta teki taas kunnon herkkuruokaa ja yhtä hyväähän se oli miltä näyttääkin! Ei pitäisi katsoa telkusta minkäänlaisia ruokaohjelmia ollenkaan, ettei iskisi pakottava tarve tehdä tällaisia herkkuja... Kyllä nyt nukuttaa!


Yksi karvakamuista halusi myös herkutella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti